Inici / Cultura / Activitats culturals i de joventut pel curs 2019-2020

Activitats culturals i de joventut pel curs 2019-2020

Un any més, amb motiu de l'inici del nou curs escolar el Comú d'Escaldes-Engordany presenta les activitats culturals i de joventut pel curs 2019-2020 adreçades a infants, joves i adults. Les inscripcions per a les activitats culturals es podran fer del 3 fins al 20 de setembre, en funció de l'activitat. Les inscripcions culturals s'han de fer al Servei de Tràmits del Comú.

 

Oferta cultural

El departament de Cultura compta amb un gran ventall de tallers, cursos i activitats pensades per un ampli segment de la població i amb algunes novetats com són per exemple, els tallers de cuina en família i els dissabtes d'art pels més petits de la casa.

Les activitats que es poden fer al llarg de tota la temporada són les arts plàstiques, balls de saló, coral, dansa en línia, dansa moderna, claqué i taller tèxtil i de vidre. Després de l'èxit de les darreres edicions torna "La Clau: apunts d'art per adults"; una introducció a l'art pensada per a persones no expertes en la matèria en què es pretén compartir els aspectes fonamentals de l'art des de l'experiència. Aquesta temporada també segueixen les xerrades d'art "Per amor a l'art", un espai obert a tothom que ofereix la possibilitat de sentir diferents professionals parlant sobre l'art en un ambient distès. Enguany, aquestes dues activitats s'engloben sota el títol de "Capbussa't" i són gratuïtes.

Pel que fa a les activitats culturals dirigides a un públic més joves, enguany es consoliden entre altres els Dissabtes de secrets amb tres tallers. Els Dissabtes de cuina comptaran amb cinc tallers i els ja clàssics Dissabtes d'aigua i d'Art amb un ampli ventall d'activitats pensades pels menuts de les nostres llars.

L'escola de música és, sens dubte, un dels elements més importants d'aquesta oferta. S'imparteixen classes de llenguatge musical, piano i guitarra mitjançant el foment d'un aprenentatge basat en la participació, el dinamisme i l'experimentació També s'ofereixen diferents activitats culturals durant les vacances escolars de Tots Sants i Carnaval. El llibret també inclou tota l'oferta de l'Esbart Santa Anna, amb horaris i grups per a totes les edats.

 

Oferta Jove

El llibret d'activitats també inclou un apartat dedicat als joves d'edats compreses entre els 12 i els 30 anys. El departament de Joventut compta amb un ventall d'activitats variades de lleure i oci així com un espai continu d'informació, formació i promoció. A banda de la programació cultural, lúdica i esportiva, l'Espai Jovent ofereix suport i assessorament als joves en els seus estudis, aficions i projectes professionals al llarg de l'any. També s'ofereixen diferents activitats durant les vacances escolars de Tots Sants, Nada, Carnaval i Pasqua. Les inscripcions es poden dur a terme a L'Espai Jovent, a la recepció del Prat del Roure o bé al servei de tràmits del Comú.

 

Descarrega't el llibret d'activitats clicant aquí.