1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14
1 / 14

Un gran Petit Cap de Setmana

La ciència ha estat l'eix central de totes les activitats que han gaudit grans i petits al llarg del "Petit" Cap de Setmana. La plaça Coprínceps el dissabte 14 i el Prat del Roure el diumenge 15, han acollit nombroses famílies que s'han acostat per participat als diversos tallers i espectacles on la descoberta de disciplines com la química, la robòtica o la botànica ha estat d'allò més divertida!

La gimcana familiar, celebrada per diferents espais de la part alta de la parròquia, ha comptat amb la participació de 31 famílies que han resolt les diferents proves en les quals l'enginy, l'habilitat i el treball en equip han estat clau per superar-les.

Els espectacles també han tingut una presència important en la programació com el concert del Cor Rock d'Encamp i d'Andorra, l'obre de teatre Els Papalaguis amb els alumnes de l'Animal Escola de Teatre i el viatge per la història de la ciència proposat pel mediàtic divulgador científic Dani Jiménez amb l'espectacle D'Arquimedes fins a Einstein.

La plaça Coprínceps i el Prat del Roure van acollir diversos tallers amb base científica on els participants van poder dirigir robots, fabricar i disparar coets, experimentar amb els pigments de les plantes, provar reaccions químiques pròpies del món de la fotografia i comprovar de primera mà, la producció d'energies renovables.

Els tallers de ciència han comptat amb la col·laboració d'Andorra Sostenible, Andorra Telecom i la presència de Loopa Aula de Robòtica i MAC imatge.

En global més de 1.500 persones de diferents edats han experimentat, après i rigut amb la programació del "Petit" cap de setmana que ja passa per la seva cinquena edició i que és ja sense cap dubte, una data fixa en l'agenda de moltes famílies del país.