Inici / Gent Gran / Arriba l'XI Saló de la Gent Gran

Arriba l'XI Saló de la Gent Gran

El pròxim 3 d'octubre, la Sala del Prat del Roure acollirà, un any més, l' XI Saló de la Gent Gran on per aquesta edició s'ha volgut donar un enfocament positiu vinculat especialment a les possibilitats de la gent gran, a més a més, s'aposta per un saló sostenible contribuint a la reducció de residus, donant un valor afegit de sostenibilitat.

Un Saló, obert a tothom, des de familiars, professionals, cuidadors... Un saló amb un ampli ventall de propostes vinculades en el món de la salut, oci, estètica, noves tecnologies, moda, gastronomia... totes elles de la mà de més de 20 expositors i col·laboradors. Enguany també tindrà lloc la desfilada de moda, que en la darrera edició va ser tot un èxit i aquest any torna més innovada.
En el marc del saló, el dia 2 d'octubre, a les 7 de la tarda, a la Sala d'actes del Comú, tindrà lloc una xerrada a càrrec del Dr. Miquel Izquierdo titulada "l'activitat física, un element clau per a un envelliment saludable".

La consellera de Gent Gran i Infancia a agraït a la Sra. Cesca Ros, directora de la Fundació Crèdit Andorrà, “el suport que durant tots aquests anys han donat a questa iniciativa, fent possible bianualment aquest esdeveniment” dedicada a tothom, però especialment a la gent gran.

 

Descarrega't la programació aquí