Inici / Comunicació / Adjudicada la compra dels dispositius de seguretat per Carlemany

Adjudicada la compra dels dispositius de seguretat per Carlemany

Divendres passat, 4 d'octubre, es va celebrar una nova sessió de Consell de Comú amb l'aprovació de diversos punts.

En primer lloc l'aprovació d'una proposta d'Ordinació de transferència de crèdit per afrontar l'adjudicació del concurs públic per la compra de dispositius de seguretat per les avingudes Carlemany i Meritxell. Després d'un concurs públic amb tres empreses presentades, el comú adjudica la compra dels dispositius de seguretat a l'empresa Stoppingblock per un import de 562.240 € per l'avinguda Carlemany. El projecte es duu a terme juntament amb Andorra la Vella que destinarà un import de 102.840 € per l'avinguda Meritxell.

Dins de l'ordre del dia, també es va aprovar el reglament de modificació i refosa del Reglament per l'atorgament de subvencions per l'organització i la promoció d'activitats esportives, cultural i socials. El comú inclou dins els seus pressupostos anuals subvencions a les entitats culturals, esportives i socials de la parròquia donant així suport econòmic en la cessió d'instal·lacions o de material perquè les entitats puguin promoure i desenvolupar activitats que contribueixin a fomentar una millor cohesió social, a la pràctica de l'esport o el foment de la cultura i les tradicions.

Pel que fa a l'estat d'execució de pressupostos del 2019 cal destacar que el comú tanca amb un superàvit provisional a 30 juny de 7,3 milions, d'uns ingresso liquidats de 18 milions d'euros. En tancar el 2n trimestre havien estat autoritzats un 60% dels crèdits de despesa totals previstos. La despesa liquidada a 30 juny significa 11 milions d'euros, és a dir, un terç del pressupost aprovat. El comú està gestionant enguany 33 milions d'euros. 31 milions aprovats del pressupost inicial més 2 milions addicional en concepte de crèdits reconduïts de l'exercici anterior.