Inici / Cultura / Exposició dels treballs del Taller Tèxtil i de Vidre

Exposició dels treballs del Taller Tèxtil i de Vidre

Un any més i conjuntament amb les X Jornades de les Arts del Vidre, el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany va inaugurar ahir l'exposició dels treballs de les i els alumnes del Taller tèxtil i de Vidre del Comú d'Escaldes-Engordany.

Aquesta mostra és un petit homenatge a totes les persones que formen part d’aquest Taller tèxtil i de Vidre, i alhora un aparador d’aquest espai a tots els ciutadans i ciutadanes. Aquesta exposició, que es podrà veure fins al 16 de novembre, és el resultat del seu esforç i dedicació, la tècnica apresa i la constància. Una exposició que reuneix un centenar d'obres de tècniques diverses del tèxtil com el tapís, macramé, punta de coixí i del vidre com el vitrall emplomat o el fusing, totes elles una meravella pels sentits.

L’exposició entra dins la programació de les X Jornades d'Arts del vidre que tindran lloc els 19 i 20 d'octubre a la parròquia. Unes jornades plenes d'exposicions, d'espectacles i de tallers participatius on el vidre és el protagonista i als quals, us convidem a gaudir-ne.