Inici / Cultura / Recta final de Colors de Música

Recta final de Colors de Música

Després de 36 concerts de diferents estils, en diversos espais de la parròquia, on hem gaudit d’artistes nacionals i internacionals arribem a la recta final del 35é Festival Colors de Música.

La primera de les propostes porta nom de dona. El dijous 7 de novembre a la Sala Prat del Roure, Luz Casal portarà la gira Que corra el aire! on transmet el seu amor per la música, cantant amb una veu més serena i plena de veritat. Les entrades es posaran a la venda al web de Comú d’Escaldes-Engordany, al Servei de Tràmits i l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany al preu de 25€.

La nota local vindrà de la mà de la música més innovadora amb la 2a edició de Més Colors de Música. Una jornada sobre la creació sonora basada en les últimes tecnologies i tendències del món de la música. Innovar per crear!

Serà el dissabte 16 de novembre a la Biblioteca d’Escaldes-Engordany amb un programa adaptat a totes les edats. Els més joves gaudiran d’un taller de Soundcool per infants de 10 a 12 anys a càrrec de Marcel Estornell al matí. El més grans tenen doble cita per la tarda, amb el taller de Creació de vídeos multicanals, a càrrec de Mireia Clua i amb el taller per Creació de cançons des de l’electrònica a càrrec de Likantropika. Totes les activitats són gratuïtes i estan organitzades conjuntament amb l’ASMA.

Una altra cita amb la música serà el dissabte 7 de desembre amb el ja clàssic concert de gospel emmarcat a la gira “Els grans del Gospel”. A les 21.30h l’església de Sant Pere Màrtir acollirà l’explosiva combinació de blues, soul i gospel dels Campbell Brothers. La crítica els recomana com a nou imprescindible, especialment la relectura que fan del A love supreme de John Coltrane en clau gospel y steel guitar.

La dansa i la música es donaran la mà en l’espectacle que Sara Baras oferirà a la Sala Prat del Roure i del que el Comú és co-organitzador. L’espectacle Sombras on es proposa un viatge a través del temps, dels colors, del silenci i del bullici, de la llum i de les ombres. Les entrades es podran adquirir a través del web del Comú,el servei de Tràmits i l’Oficina de Turisme amb diversos preus.

Totes aquestes propostes que us hem presentat formen part d’un global de 40 programats al llarg del 2019, que han estat un èxit de públic i de crítica, i que corroboren l’apel·latiu d’Escaldes-Engordany, Parròquia de la música.