Tallers de Tots Sants al CAEE

Un any més i durant les vacances escolars de Tots Sants, el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany us proposa tallers terrorífics per als vostres infants, aquest any els dediquem als FANTASMES!

Aquests personatges són els protagonistes de molts relats terrorífics, de les festes de Halloween, de les pel·lícules de por i són el fil conductor dels tallers de Tots Sants al CAEE que combinen art, llegendes, música i pel·lícules. No t’ho perdis!

 

Dilluns 28 d’octubre 

L’holandès errant

L'holandès errant és el nom d'un vaixell fantasma i la història del seu capità condemnat a no tornar a port i vagar per sempre pels oceans del món. Ens inspirem en aquesta llegenda fantasmagòrica per fer diverses activitats creatives.

 

Dimarts 29 d’octubre 

El fantasma de l’òpera

El fantasma de l’òpera és una novel·la de Gaston Leroux, producte de la seva imaginació o inspirada en un personatge real, no sé sap... Aquest fantasma aficionat a l’òpera i a la música és el fil conductor d’aquest taller.

 

Dimecres 30 d’octubre 

CASPER

Casper és un fantasma simpàtic i curiós, protagonista de dibuixos animats i pel·lícules. El Casper i els seus companys de mansió ens inspirem per fer diferents decoracions fantasmagòriques festes amb material reciclat.

 

Dijous 31 d’octubre

Caça fantasmes

Els caça fantasmes, la seva lluita contra els fantasmes de Nova York i la seva mascota Babetes ambienten un berenar esgarrifós.

 

Horari: de 16.30 a 18 h

Lloc: Centre d’Art d’Escaldes-Engordany, Av. Carlemany, 30

A qui va dirigit: a infants de 6 a 11 anys

Preu: 12 € la setmana, places limitades

Reserva prèvia al tel.: 802255 o a l’a/e: centreart@e-e.ad

 

*Es recomana portar una bata o roba vella.