Inici / Cultura / Presentem la 6a edició del Pessebre Vivent

Presentem la 6a edició del Pessebre Vivent

Aquest migdia el conseller de Cultura, Salomó Benchluch, ha presentat la sisena edició del Pessebre Vivent, acompanyat de Mireia Codina Lucas i Cristina Pericas Rechi, la nova direcció artística.

Aquest projecte que va renéixer amb la voluntat de retre homenatge al pioner dels pessebres, als seus creadors i a tots els ciutadans i ciutadanes que van fer possible, ja s'ha consolidat com un espectacle propi de la parròquia i que caracteritza i dóna la benvinguda al Nadal d'Escaldes-Engordany. El fet de reprendre aquesta tradició és una oportunitat per donar valor al paisatge de la nostra parròquia, la tradició, als nostres padrins, i a l'antiga Andorra que ens ha dut a ser qui som.

Enguany les representacions del Pessebre Vivent tindran lloc el 13 de desembre a les nou de la nit i dissabte 14 de desembre hi haurà dues sessions, una a dos quarts de nou del vespre i l'altra a les deu de la nit. Com en les darreres edicions, el preu de l'entrada serà de tres euros i quan surtin a la venda es podran adquirir al Servei de Tràmits del Comú i l'Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna.

Els assajos del Pessebre Vivent començaran el proper 8 de novembre a la sala del Prat del Roure de les set de la tarda a les nou de la nit. Totes les persones que vulguin tenir més informació sobre com prendre part del repartiment poden adreçar-se al departament de Cultura del Comú trucan al 890875.