Inscripcions per a la cavalcada de reis 2020

 

En motiu de la tradicional Cavalcada de Reis 2020, la Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany i l’Àrea de Cultura del Comú d'Andorra la Vella obren el període d'inscripcions per a la Cavalcada de Reis 2020.

Tots els nens i nenes majors de 6 anys, preferentment de les parròquies d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, que desitgin participar en aquesta cavalcada poden inscriures a partir del proper 4 de novembre fins el 18 de novembre de 2019. (Aquestes dates són improrrogables)

 

Els fulls d’inscripció estarán disponibles a l’Oficina de Turisme d´Escaldes-Engordany (Plaça Santa Anna - 890 881) i l’Àrea de Cultura del Comú d'Andorra la Vella (Centre Cultural la Llacuna - Telf. 730 037).

Tos els seleccionats seran avisats telefònicament i hauran d’anar recollir la seva disfressa a la seu social de la UPTEE, ubicada a l'Av. de les Escoles, 26, 1r 3a, d'Escaldes-Engordany.

En el moment de l’entrega, s'haurà de fer efectiu un dipòsit de 30,00€, que serà retornat al moment de la devolució de l'esmentada disfressa.

D’altra banda, també cerquem nois i noies majors d’edat, d’una alçada aproximada de 1,70 metres, que desitgin participar en la Calvalcada de Reis per realitzar d’altres tasques. Interessats podeu omplir el mateix full d’inscripció.

 

Descarrega't el formulari aquí