2a Edició de + Colors de Música

Dissabte arriba la 2a edició de Més Colors de Música. Una jornada sobre la creació sonora basada en les últimes tecnologies i tendències del món de la música. Innovar per crear!

Serà el dissabte 16 de novembre a la Biblioteca d’Escaldes-Engordany amb un programa adaptat a totes les edats. Els més joves gaudiran d’un taller de Soundcool per infants de 10 a 12 anys a càrrec de Marcel Estornell al matí. El més grans tenen doble cita per la tarda, amb el taller de Creació de vídeos multicanals, a càrrec de Mireia Clua i amb el taller per Creació de cançons des de l’electrònica a càrrec de Likantropika. Totes les activitats són gratuïtes i estan organitzades conjuntament amb l’ASMA.

 

11h Soundcool per infants

A càrrec de Marcel Estornell

Taller de música infantil amb Soundcool, un sistema innovador d’educació musical i creació col·laborativa amb mòbils i tablets, entre d’altres.

Per infants i joves de 10 a 12 anys.

Inscripcions: Biblioteca d’Escaldes-Engordany.

Tel. 80 22 56 o biblioteca@e-e.ad

Places limitades.

 

17h Creació de vídeos multicanals de pantalla dividida

A càrrec de Mireia Clua

Aprendrem a crear videoclips amb el mòbil on un sol músic apareix tocant totes les veus d’una cançó simultàniament en una pantalla dividida.

 Les persones que vulguin participar, hauran de portar un smartphone i un instrument musical. Al taller es descarregarà una aplicació gratuïta al mòbil.

 

18.30h Pausa cafè

 

19h Crear cançons des de l’electrònica

A càrrec de Likantropika

Crearem cançons amb sons procedents de la síntesi i l’aplicació dels efectes electrònics, mitjançant un teclat i una guitarra sintetitzada.