Inici / Cultura / CONCERT TRIBUT 2019 ASSOCIACIÓ GROSSBAND

CONCERT TRIBUT 2019 ASSOCIACIÓ GROSSBAND

Un any més, el Comú d'Escaldes-Engordany se suma al Concert Tribut que organitza l'associació GrossBand.

El Departament de Cultura promou la cultura musical des d’una amplia perspectiva, abraçant diversitat d’estils, i cultivant-la en totes les seves vesants: des de la formació fins l’organització de concerts de figures internacionals, sense oblidar la promoció de la base local.

Aquest camí només es pot recórrer que amb l’estreta col·laboració de tots els agents de l’àmbit de la música del país. Donar suport a les associacions culturals i contribuir a la promoció dels músics d’Andorra, és una de línies fonamentals del departament i d' Escaldes-Engordany on es i treballa per ser la parròquia de la música.

En aquest context, us presentem la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany amb l’associació Grossband. Després de l’èxit de la passada edició del Concert Tribut, celebrada a la Sala Prat del Roure, presenten un espectacle que retrà homenatge a tres grans figures de la música: Nat King Cole, en el centenari del seu naixement; Pérez Prado, en els 30 anys de la seva mort i Tina Turner, per celebrar el seu 80 aniversari. El concert tindrà lloc el 29 de novembre a les nou de la nit a la Sala Prat del Roure i cal remarcar que es destinarà part de la recaptació a l'ONG Música para vivir.

Les entrades ja estan a la venda a https://www.morabanc.ad/entrades/entrades.nsf/home?OpenForm