Inici / Comunicació / Llum verda a l'aparcament de la part alta

Llum verda a l'aparcament de la part alta

El Comú dona llum verda al projecte executiu de l'aparcament de la part alta. Aquesta setmana es publicarà al BOPA el concurs per l'enderroc

El ple de Comú d'aquest dilluns 18 de novembre donarà llum verda al projecte executiu d'excavació, enderroc i construcció de l'aparcament de la part alta. Després d'un procés llarg i feixuc, finalment, gràcies a la signatura del protocol d'actuació del Comú i totes les famílies implicades, la corporació escaldenca tirarà endavant aquest nou equipament amb 600 places d'aparcament i amb un cost estimat de 12 milions d'euros.

Aquesta setmana està previst que es publiqui al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra el concurs per poder adjudicar l'enderroc i excavació.

En concret, el projecte contempla 600 places d'aparcament, amb entrada i sortida tant pel carrer de l'Obac com per la carretera de l'Obac, i un ascensor públic que permetrà la comunicació, no només amb vehicle sinó pel vianant entre el carrer i la carretera de l'Obac. Aquest ascensor, facilitarà al vianant el desplaçament entre aquests dos nivells de manera molt ràpida i segura.

 

Nou passatge per a vianants per connectar Carlemany amb Fener

Un altre dels punts de l'ordre del dia d'aquest Consell de Comú és l'aprovació d'un conveni entre el Comú d'Escaldes-Engordany i un privat per poder habilitar un passatge per a vianants que connectarà l'avinguda Carlemany amb l'avinguda del Fener. El passatge se situarà a l'alçada de la Plaça Coprínceps, i que tindrà per nom Passatge Josep Vidal Martí.