Móns imaginaris de Nadal

Del 29 de Novembre al 7 de Gener, Escaldes-Engordany esdevé un escenari d’hivern amb els Móns imaginaris de Nadal.

El cel està carregat de flocs de neu i l’aire fa olor a massapà i xocolata calenta. Una manta blanca i brillant cobreix els carrers, les decoracions apareixen a les places, les melodies ressonen a tots els racons i sorgeix la màgia.

Viu cada vespre a les 17.30 h l’experiència única de l’encesa de les llums de Nadal.

 

Parc de la Mola: Les galetes de gingebre

Les galetes de gingebre han cobrat vida i s’han amagat darrere d’unes boles de Nadal gegants perquè no se les mengin. Què els hi passarà? Les trobaran?

 

Parc infantil Nacions Unides: El Nadal tradicional amb la bústia de desitjos

Ha aparegut un avet de Nadal al mig del parc! De les seves branques pengen els nostres somnis i als seus peus, una bústia màgica rebrà els vostres desitjos de Nadal i Reis.

Plaça Coprínceps: Els trencanous custodien la llum

Guiats per l’estel del gran arbre daurat, els trencanous vigilen durant totes les festes la llum de Nadal per mantenir-la sempre encesa. Quan cau la nit, l’arbre es desperta i amb ell, tota la ciutat s’il·lumina.

 

Plaça Santa Anna: Melodies de Nadal

Cascavells, tambors i campanes... Notes i ritmes que sonen per Nadal. Una caixa de música que et farà viatjar per les cançons de Nadal de tot el món.

 

Placeta de l’aparcament de l’església: Escenografia d’un hivern de muntanya

Una muntanya nevada, un esquirol al mig del bosc, un os polar esquiant....puja al trineu i fes-te una foto per guardar un record inoblidable!

 

Av. Carlemany : El sostre de llum

Toca el cel estrellat, emmiralla’t en la seva llum i segueix el camí....Espurnes d’estels d’or i de neu conviden a endinsar-se en la màgia del Nadal... Un quadre de somni...

 

Vivand: La família Disney

Un viatge a la infància amb els personatges Disney: Mickie i Minnie, Donald i Goofie amb l’inseparable Pluto. L’Olaf celebra les festes amb els seus amics del Cercle Polar.

Tots t’esperen per felicitar-te aquestes festes!

 

Pont Copríncep de Gaulle: Els emblemàtics pessebres

Passegeu per la Part Alta i descobriu la riquesa de les nostres tradicions. Us trobeu a l’escenari del Pessebre Vivent, tres escenes per reviure el naixement, símbol de joia i esperança.

Busca al caganer!

 

Av. del Fener: Més de 40 anys fent Nadal a Escaldes-Engordany

Descobriu la historia de la il·luminació de Nadal de la parròquia passejant per l’avinguda del Fener. Alceu la mirada i observeu les renovades decoracions de Nadal de finals dels anys 80.

 

Venir a Escaldes-Engordany per les festes, és viure moments especials!

 

Calendari d’activitats:

 

Del 25 de novembre del 2019 al 25 de gener del 2020

Univers Playmobil

Playmobil va revolucionar el mercat de les joguines i va regalar un somriure als infants de tot el món. Aquesta mostra consta de 5 diorames amb diferents temàtiques i personatges, animals, edificis, objectes i utensilis...de Playmobil.

Exposició organitzada per ClickFactoryFest al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE). Av. Carlemany 30. Tel. 802255. Obertura de dilluns a dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 15 a 19 h. Tallers i activitats infantils al desembre i al gener.

 

Divendres 29 de novembre del 2019

Encesa de les llums de Nadal

Seguiu els robots de llum i ajudeu-nos a portar la llum de Nadal a la parròquia. Instants meravellosos ompliran de màgia i alegria carrers i places.

Amb... un espectacle de dansa inaugural, el repertori nadalenc del Cor Rock, els follets juganers regalant globus i, xocolatada amb xurros per a tothom!

A partir de les 17.30 h a Vivand i a les 18 hores encesa de llums a la plaça Coprínceps.

Col·laboren l’Animal Escola de Teatre i l’Escola de Dansa 1r Pas.

 

Dissabte, 7 de desembre del 2019

Nit Gospel
"The Campbell Brotherss”
concert en el marc del 20è Festival "Els grans del Gospel" i el 35è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany.

A les 21.30 h a l'església de Sant Pere Màrtir. Entrades: 10 € . 

Venda d'entrades a: Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany, tel.: (+376) 890 881, oficinaturisme@e-e.ad

 

Divendres 13 i dissabte 14 de desembre del 2019

Pessebre Vivent
Arribem a la 6a edició del Pessebre Vivent amb més de 120 actors i figurants que mantenen viu aquest projecte que es va estrenar fa més de 50 anys.

Divendres 13 a les 21 h i dissabte 14, a les 20.30 h i a les 22 h, a la Part Alta.

Entrada: 3 €*

 

Dimarts 24 de desembre del 2019

Desfilada del Pare Noel
El Pare Noel desfilarà pels carrers d’Escaldes-Engordany i acabarà el recorregut a la plaça Coprínceps, on recollirà les cartes dels més petits.

A partir de les 17 h

 

Missa del Gall
La vetlla de Nadal tindrà lloc la Missa del Gall, al sortir, seguint la tradició, hi haurà vi bullit i coca pels assistents.

A mitjanit a l’església de Sant Pere Màrtir.

 

Dissabte 4 de gener del 2020

Anunci del Patge Reial

El Patge Reial anunciarà l’arribada de Ses Majestats, en un recorregut conjunt pels carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

A partir de les 18:30 h

 

Diumenge 5 de gener del 2020

Recollida de cartes del Patge Reial

El Carter Reial recollirà les cartes de tots els infants a la plaça Coprínceps.

A les 12 h del migdia.

 

Cavalcada dels Reis d’Orient

A partir de les 18:30, S. M. els Reis d’Orient iniciaran el seguici reial pels carrers d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

Sortida: plaça Príncep Benlloch d'Andorra la Vella.

Recorregut: av. Meritxell, av. Carlemany, av. Copríncep Degaulle, av. del Pessebre, av. de les Escoles, c/ del Parnal i c/ del Prat Gran.

Arribada: cap a les 20.30 h, al Palau Reial, a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany on el Reis rebran tots els nens i nenes que vulguin lliurar les seves cartes personalment.