Inici / Joventut / Activitats d'hivern

Activitats d'hivern

Aquest hivern comencem la programació amb molta força.

Per les vacances de Nadal organitzarem un torneig de futbol solidari i una vetllada d’any nou amenitzada pels guanyadors del concurs de Dj’s i amb la inauguració de l’exposició de l’Ariadna Joyce Balleras. També practicarem el colpbol, un nou esport barreja entre futbol, handbol y tenis, molt accessible per a tothom.

En quant als tallers aquest trimestre tenim previst un taller de defensa personal per aprendre conceptes i moviments bàsics per sortir d’una situació d’agressió, i també el taller de teatre per preparar la presentació de la gala dels joves creadors.

Pel que fa als extraescolars tenim previst un nou torneig de videojocs perquè et preparis per l’arribada del saló dels videojocs que es fa anualment a la parròquia d’Escaldes-Engordany. També organitzarem sessions de cuina a on aprendrem sobre plats típics de diferents països. Finalment la festa de Carnaval amb concurs de disfresses, jocs, berenar i decoració. Ah! I continuem amb els grups d’estudi cada divendres.

En quant a la informació organitzarem diverses xerrades per informar-te sobre els itineraris acadèmics post-ESO, per preparar l’entrevista de feina i superar-la amb èxit i per informar-te sobre les ofertes de treball que ofereix el Comú a l’estiu.

I finalment, entre els projectes participatius et proposem que t’afegeixis al grup organitzador de la Rua de Carnaval, a la gravació del vídeo anual de l’Espai Jovent.

Ah!, i si ets un/a jove amb aficions dins del món de les arts escèniques, no deixis d’assistir a la reunió informativa de la propera gala Talentejant.

Si vols, pots consultar més detalls o baixar-te el full amb la programació aquí.

Totes les activitats requereixen d’inscripció prèvia. Si tens qualsevol dubte o proposta d’activitat, truca’ns al 890882, envia un missatge al whatsapp 639 443, un correu a dinamitzaciojove@e-e.ad o vine a veure’ns a l’Espai Jovent.

 

Facebook  /  Twitter  /  Instagram  /  Youtube