1 / 1

Activitats de Carnaval

 

El dilluns 3 de febrer s’obren les inscripcions per les activitats de Carnaval Amb motiu de les vacances escolars de Carnaval els departaments d'Esports i d'Infància del Comú d'Escaldes-Engordany organitzen, un any més, l'Escola de neu i les activitats de lleure que tindran lloc del 25 al 28 de febrer.

En el cas de l'Escola de neu, s'adreça a infants i joves de 6 a 14 anys oferint múltiples activitats relacionades amb la neu, el lleure i la descoberta de l'entorn.
 
D'aquesta manera, els inscrits a l'Escola de neu 2020 podran gaudir i practicar l'esquí de fons, caminar amb raquetes, curses d'orientació o tallers en plena natura.
 
Totes aquestes activitats es faran a Naturlandia i el preu de les inscripcions és de 72 euros i s'inclou el dinar diari al restaurant, el servei d'acollida, el material i el desplaçament amb autobús. La ludoteca és opcional i el preu és de 4 euros.

L'Escola de neu està pensada per contribuir a reforçar l'oferta i la qualitat d'aquestes activitats en benefici dels infants i joves de la parròquia i el país, així com harmonitzar l'ús del temps d'aquelles famílies que treballen.

Els horaris de les activitats són:

- 8.45 h a 9.30 h: servei d'acollida al pavelló Prat gran
- 9.30 h a 16.30 h: sortida a Naturlàndia, activitats, dinar i tornada
- 16.30 h a 18.30 h: berenar i activitats al pavelló Prat Gran
- 18.30 h a20.30 h: ludoteca a l'Espai Lleure 1 (opcional)
 
Les inscripcions es poden fer a partir del 3 fins al 19 de febrer al departament d’Esport o online, i també mitjançant l’aplicació Comú E-E. Més informació al tel: 890884.
 
També us proposem per als infants de 6 a 12 anys, activitats a l'Espai Lleure 2, on els infants faran sortides, tallers de relaxació tallers de carnaval, jocs socioeducatius i un dia d'activitats de neu amb una sortida a Naturlandia (cal dur guants d'esquí, ulleres de sol, gorra de neu, crema protectora, anorac, pantaló d'esquí, botes de neu i una muda de recanvi). Per més informació cliqueu aquest enllaç.