Inici / Atenció ciutadana / Crida a la població perquè no es dipositin objectes voluminosos a la via pública

Crida a la població perquè no es dipositin objectes voluminosos a la via pública

 

Crida a la població perquè no es dipositin objectes voluminosos mentre s’apliquen les mesures per frenar la propagació del coronavirus

Els set comuns demanen a la ciutadania, durant els dies de contenció per evitar la transmissió del COVID-19, que no deixin objectes voluminosos (matalassos, mobles, televisors, etc) a la via pública i evitar així possibles problemes d’emmagatzematge d’aquests residus.*

A petició del Ministeri de Medi Ambient, i com a mesura de contingència, els set comuns no portaran els residus al Centre de Tractament de Residus, CTRASA, per la qual cosa quedaran estocats a les deixalleries comunals.

Per aquest motiu, els comuns que habitualment ofereixen el servei de recollida de residus voluminosos a la via pública anul·len temporalment aquest servei. D’altra banda es demana als ciutadans que limitin l’ús de les deixalleries ja que quan arribin al màxim de la seva capacitat hauran de tancar portes.

(*) Aquest és un comunicat conjunt dels set comuns. Us preguem que ho tingueu present a l’hora de difondre el missatge. S’envia des del Comú d’Andorra la Vella perquè és un dels dos representants, juntament amb Canillo, de la reunió de cònsols a les reunions de seguiment del Pla Nacional de Residus.

Comú d’Escaldes-Engordany - Estratègia i Comunicació - Gabinet de Cònsols - comunicacio@e-e.ad - Tel. 890890