Inici / Edictes / Autobús Engolasters

Autobús Engolasters

Edicte del 12-5-2020 pel que es convoca un concurs per contractar els serveis d’una empresa d’autobusos per cobrir el trajecte des del centre de la parròquia fins a Engolasters des de l’1 de juny fins al 30 de setembre de 2020

Vistos els acords de la Junta de Govern adoptats en les sessions de data 6 d’abril i 11 de maig de 2020, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic amb l’objecte de contractar els serveis d’una empresa d’autobusos per cobrir el trajecte des del centre de la parròquia d’Escaldes-Engordany fins a Engolasters, durant el període comprès entre l’1 de juny i el 30 de setembre de 2020, prorrogable durant dos mesos addicionals.


El plec de bases per participar al concurs es pot descarregar gratuïtament des del web www.e-e.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Comú (Casa Comuna, planta baixa, tel. 890890).
Les ofertes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i lliurar al Servei de Tràmits.


Atès el caràcter urgent d’aquesta convocatòria, que ha estat afectada per la crisi sanitària del SARS-CoV-2, el termini de presentació finalitzarà el dia 27 de maig a les 17 hores.


Per decisió de la Junta de Govern, de data de 11 de maig de 2020, el present concurs no queda afectat per la suspensió de terminis dels concursos públics del Comú.


L’acte d’obertura dels plecs que s’hagin presentat, a celebrar en data per determinar i sobre el qual els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.


Cosa que es fa pública per a coneixement general.


Escaldes-Engordany, Casa Comuna, 12 de maig de 2020.

Podeu descarregar-vos el plec de bases en el següent enllaç:

Plec de bases