#ARXIVEMLACOVID19

 

Crida per a documentar el moment històric de la nostra parròquia.

L’Arxiu històric d’Escaldes-Engordany està treballant per poder conservar i documentar el moment que estem vivint, la pandèmia ocasionada pel COVID-19.

És per això que demanem la col·laboració dels infants, adults i associacions i entitats.

Els infants ens poden enviar els dibuixos que han fet, fotografies o vídeos explicant les activitats als balcons, a dins de casa ... o qualsevol altra idea que s’hagi portat a terme durant aquests dies de confinament. 

Els adults ens poden enviar documents textuals, fotografies, vídeos dels carrers buits o cartells de comerços explicant el tancament... documents que ens expliquen les nostres vivències i la situació de la nostra parròquia.

Associacions i entitats ens poden enviar les diverses activitats que han organitzat durant el confinament mitjançant enregistraments sonors, fotografies, vídeos, pàgines web....

Institució pública – el comú- recopilar tota la documentació creada dels diferents departaments mitjançant xarxes socials, fotografies, actes, activitats....

Entre TOTS escriurem la història d’Escaldes-Engordany.

Les vostres aportacions permetran que els ciutadans i ciutadanes del futur puguin analitzar com hem vam afrontar aquesta pandèmia. 

  

Gràcies per la vostra col·laboració!

 

Fases i terminis de lliurament:

 

Fase 1: Recopilació de material documental – Fins al 31 de juliol de 2020.

Podeu enviar-nos el material al correu arxiu@e-e.ad o bé físicament al c/Engordany, 2 (quan s’obrin les portes).

Lliurament d’una fitxa que hauran d’omplir amb aquestes dades: nom de l’autor o autora, la ubicació, una adreça o telèfon de contacte, el dret d’accés i difusió i opcionalment, un títol

Registre fitxa d’usuari – creació d’una base de dades.

Fase 2: Tractament arxivístic del material – Fins a finals d’octubre 2020.

Fase 3: El material serà accessible a tothom a través de l’arxiu i se’n farà ús per xerrades, documentals, tallers i altres publicacions.