Festa de la Parròquia

 

Aquest 2020 ha arrencat de forma abrupta, portant-nos una situació mai viscuda, en forma de crisi sanitària i socioeconòmica, mundial i sense precedents.

No obstant això, malgrat les dificultats que aquesta pandèmia de la Covid-19 està representant, a tots els nivells de la nostra vida quotidiana, hem de ser capaços de retornar a la normalitat en el màxim d’aspectes possible.

I un d’aquests fets són, com a poble d’estretes relacions socials que som, les celebracions de festes i esdeveniments tradicionals arrelats a la història i costums de la nostra terra.

La nostra parròquia, Escaldes-Engordany, que enguany celebra el seu 42è aniversari des de la data de la seva creació, no és menys ni es queda enrere. Un any més, la celebració de la Festa de la Parròquia representa un pas endavant de cohesió i relació entre els ciutadans i veïns que hi viuen i hi treballen. Una festa, presidida per la tradicional arrossada popular, que en aquesta edició cal celebrar de forma diferent.

Les circumstàncies, de tots sabudes, ens obliguen a inventar una festa igual de tradicional i popular però molt més tecnològica i distanciada. El lema de la Festa de la Parròquia 2020, “Ens En Sortirem”, ja apunta cap a un desenllaç feliç i esperançador. Cap a un imminent futur ple de retrobaments, abraçades, balls i riures al voltant de trobades i de dinars populars.

I per no perdre les tradicions, tot i no poder fer l’arrossada popular amb caràcter presencial, sí que hem volgut mantenir la tradició del Plat Commemoratiu. Un plat que es pot adquirir al servei de Tràmits del Comú i també a l’Oficina de Turisme, a la Plaça Santa Anna. La recaptació íntegra de la venda d’aquests plats commemoratius anirà a ajudar a la gent amb més necessitats, a través del Banc d’Aliments que gestiona la Creu Roja Andorrana.

Per tot això i perquè tots junts, amb la força unida de tota la parròquia i de tot el país, Ens En Sortirem us desitgem una bona Festa de la Parròquia.

 

Ja teniu disponible la nova web de la Festa de la Parròquia, la podeu visitar a www.festadelaparroquiaee.com

No oblideu adquirir el Plat Commemoratiu, per 5 €. La recaptació íntegra anirà al banc d’aliments de Creu Roja Andorrana. El trobareu a Tràmits del Comú d'Escales-Engordany, a l’Oficina de Turisme de la Plaça Santa Anna o a través de la mateixa web.