Liceu a la Fresca

El Liceu a la Fresca es manté però no la producció que estava prevista ja que el teatre està tancat i es va suspendre tota la temporada.

Enguany la 6a edició del projecte es modifica de l’original però sempre mantenint l’objectiu de difondre el gènere operístic a tota la ciutadania. 

Emetrem l’òpera Carmen de Bizet amb la producció de Calixto Bieito, tal com estava programat, però enregistrada el 2011 al Gran Teatre del Liceu. 

Aquesta gravació és especial i única perquè va ser l’estrena de la producció al Teatre i compta amb Béatrice Uria-Monzón com a Carmen, Roberto Alagna com a Don José i Marina Poplovskaya com a Micaëla, un repartiment de luxe que ens permetrà poder gaudir d’aquest icònic muntatge que ha esdevingut referent a Europa 

Raons per no perdre’s Carmen:  El primer muntatge operístic de Calixto Bieito, La força indòmita de la gitana cigarrera torna al Liceu, Una Carmen ambientada en una de les darreres colònies espanyoles, L’òpera més cèlebre i internacional, Un muntatge allunyat dels tòpics localistes.

Segons les circumstàncies actuals, seguint les mesures preventives anunciades per les autoritats sanitàries, no és possible dur a terme l’esdeveniment tal i com l’hem conegut fins ara.

Aquesta 4rta edició a Escaldes- Engordany es desplaça dissabte 20 de juny a la Sala Prat del Roure. 

Entrada gratuïta i aforament limitat.

Per més informació, Oficina de Turisme, Tel. 890881