Comença la 15ª edició del grup de pares i mares d'adolescents

La paternitat és una gran responsabilitat; molta feina i molt dura però també moltes gratificacions. Durant tota la infància els pares ens trobem davant de situacions en les que hem de prendre decisions. En arribar a l’adolescència però, ens enfrontem a un moment especialment crític en la vida dels nostres fills i davant del qual de vegades tenim incerteses i pors.

Què és normal i què no ho és? a quina hora han d’arribar a casa? com hem de negociar amb els nostres fills el seu grau d’autonomia? fins a quin punt limitar l’ús de les tecnologies? què passa amb el tabac o l’alcohol? quin control he de tenir dels amics? i els estudis?...

El grup de pares d’adolescents és un espai de conversa sobre les particularitats de conviure amb l’adolescent d’11 a 17 anys, a partir de l’experiència dels pares i amb l’orientació de l’Assumpció Lluís, psicòloga experta en l’àmbit de l’adolescència i la família.

El grup te la finalitat de contribuir a donar eines als pares per gestionar situacions, tot i reforçant la relació familiar i ajudant-los a ajudar als fills perquè passin per aquest emocionant procés de la manera més segura i saludable possible.

El dia 24 de novembre comença la 15ª edició d’aquest projecte. Seran 7 sessions amb una freqüència setmanal/quinzenal i tractant els temes que més preocupin als pares inscrits.

L’assistència és gratuïta.

La inscripció és necessària. Pots fer-la en aquest enllaç*.

Data límit d’inscripció 20.10

NOTA: el funcionament del grup d’aquest any s’adaptarà a les recomanacions i normativa derivades de la COVID 19. En aquest sentit, no descartem el substituir les sessions presencials per sessions “en línea” si això fos necessari per donar continuïtat al grup.