Inici / Edictes / Concurs per la provisió externa de 2 llocs de treball d’operari/operària de neteja d’edificis

Concurs per la provisió externa de 2 llocs de treball d’operari/operària de neteja d’edificis

 

Vist l’acord de la Junta de Govern, de data 9 de novembre de 2020, de convocatòria d’un concurs selectiu d’ingrés per la provisió externa de la 2 places d’operari/operària de neteja d’edificis;

Vist que, per error, al BOPA núm. 133, de data 11 de novembre de 2020, s’ha publicat un Edicte fent pública la convocatòria d’un concurs selectiu d’ingrés per la provisió externa de 2 places d’operària/operari de neteja viària, que no es correspon amb l’acord de la Junta de Govern;

El Comú d’Escaldes-Engordany, en coherència amb el referit acord de la Junta de Govern de data 9 de novembre de 2020:

1. Anul·la el concurs selectiu d’ingrés per la provisió externa de 2 llocs de treball d’operària/operari de neteja viària, publicat al BOPA núm. 133, de data 11 de novembre de 2020.

2. Convoca un concurs selectiu d’ingrés per la provisió externa de la 2 llocs de treball d’operari/operària de neteja d’edificis de caràcter indefinit, en primera convocatòria.

 

Les persones interessades podran descarregar gratuïtament els requisits i bases de la convocatòria des del web www.e-e.ad o recollir aquesta documentació al Servei de Tràmits del Comú (Casa Comuna, planta baixa, tel. 890890).

El termini de presentació de sol·licituds acabarà el dia 2 de desembre de 2020 a les 17:00 hores.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

 

 

Escaldes-Engordany, Casa Comuna, 11 de novembre de 2020.

 

 

Plec de bases