Modificació de l’ordinació de subvencions i bonificacions a empreses i autònoms en el marc de la pandèmia del SARS-CoV-2 (Covid-19)

Vista l’ordinació de subvencions i bonificacions a empreses i autònoms en el marc de la pandèmia del SARS-CoV-2 (Covid-19), publicada al Bopa núm. 128, de data 28 d’octubre de 2020;

El Comú d’Escaldes-Engordany, per acord del Consell de Comú de data 4 de desembre de 2020, ha aprovat la següent Ordinació de modificació de l’ordinació de subvencions i bonificacions a empreses i autònoms en el marc de la pandèmia del SARS-CoV-2 (Covid-19), que s’articula com segueix:

 

Article primer

Es modifica l’article 17, Subvencions per contractació de serveis d’assessorament, que queda redactat com segueix:

Com a mesura de suport a les empreses es facilita l’accés a l’assessorament legal, normatiu, econòmic i fiscal a través de la contractació de tècnics especialitzats. Es tracta de subvencions per poder contractar assessors (economistes, comptables, advocats i fiscalistes) per tenir una opinió experta sobre la casuística, situació i millores a emprendre per part de les empreses. També tindran dret a subvenció les formacions o serveis que ofereix la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS).

 

Article segon

Es modifica l’apartat 3 de l’article 19, Condicions, que queda redactat com segueix:

3. Caldrà que el sol·licitant presenti un mínim de dos pressupostos per poder optar a l’atorgament de la subvenció. En el cas de les formacions o serveis que ofereix la CCIS serà suficient un sol pressupost.

 

Disposició final única

Aquesta ordinació entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.


Cosa que es fa pública per a coneixement general.

 

 


Escaldes-Engordany, Casa Comuna, 4 de desembre de 2020.