Inici / Decrets / Festius parroquials per a l’any 2021

Festius parroquials per a l’any 2021

Vist el Decret del Govern publicat al Bopa núm. 141, del 2 de desembre de 2020, pel qual s’aprova el calendari laboral corresponent a l’any 2021, article 3r,

El Comú d'Escaldes-Engordany, conforme amb l’acord adoptat en la sessió de Consell celebrada el dia d’avui,

 

Decreta:

 

El dia 14 de juny (diada commemorativa de la creació de la parròquia) i els dies 25 i 26 de juliol de 2021 (diades de Sant Jaume i Santa Anna, Festa Major) són dies festius d'obligatori compliment a la parròquia d'Escaldes-Engordany, retribuïts i no recuperables, pels sectors de la construcció, les indústries en general, les oficines, els establiments bancaris, el transport i distribució de mercaderies i, en general, tots els serveis no relacionats directament amb el turisme.

Atès que el dia 14 de juny de 2021 s’escau en dilluns, aquesta festa es trasllada al diumenge següent, dia 20 de juny, conforme amb l’acord adoptat pel Comú en la sessió de Consell del dia 9 de gener de 1997.

Pel que fa als treballadors dels sectors relacionats directament amb el turisme, aquest Decret es remet al que preveu l'article 2 del Decret del Govern sobre el calendari laboral per a l'any 2021.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

 

 

Escaldes-Engordany, Casa Comuna, 1 de febrer de 2021.