1 / 1

Talentejant 21

Ja està inaugurada la setena edició de l'exposició dels joves creadors "talentejant".

En aquesta edició amb èxit de participació, trobem més de 40 obres de pintura, fotografia, escultura i videoart.

Els més de 30 participants, d'edats compreses entre els 12 i els 30 anys són una representació del talent jove del País.

Algunes de les obres, van ser premiades per la seva qualitat artística. El jurat format per la Montserrat Altimiras, el Josep Maria Ubach i el Joao Lima, van ser els responsables de valorar i les obres.

Les obres premiades en la disciplina de dibuix i pintura corresponen als joves Isolda Casamajor (categoria 12-17) i Anna Simonet (categoria 18-30); en escultura a l'Alex Mas (categoria 12-17); en fotografia al Mel Palos (categoria 12-17) i l'Astrid Castells (categoria 18-30) i per finalitzar, en videoart a la Naiara Escabias (categoria 18-30). També es va lliurar un premi especial a l'obra que millor reflecteix els valors de la Joventut, la solidaritat i la tolerància a la Marta Pajares.

La dotació econòmica dels premis està pensada perquè el jove pugui reinvertir els diners del premi en la seva formació o en l'adquisició de nous materials, especialment en la categoria de menors d'edat.

Durant l'exposició es duran a terme diversos tallers i activitats adreçades a fomentar la creativitat entre els joves.

Les obres estaran exposades a la tercera planta del centre d'Art d'Escaldes-Engordany fins al dia 22 d'abril, l'entrada és gratuïta.