Nou logo del Consell dels infants

El Consell d'infants d'EE ja té un logotip que els representa. Durant els darrers mesos s'ha fet un procés participatiu en el qual infants dels centres educatius de la Parròquia han presentat propostes de disseny.

La selecció del logotip guanyador s'ha fet en dues fases. En la primera s'han fet unes votacions per triar els millors de cada centre educatiu (Escola Francesa, Escola Sagrada Família, Escola Espanyola Maria Moliner i Escola Andorrana). D'aquesta fase van sortir 26 propostes que van passar a unes segones votacions en la que van participar els consellers infantils, en representació de cada centre.

La imatge guanyadora, dissenyada per Meri Vea d'11 anys, presenta dos infants preparats per atendre totes les propostes que han rebut per millorar la Parròquia. De fons Caldea com a element d’identificació d'EE. El logotip desprèn energia i positivitat.

El disseny professional és una adaptació, però ha respectat el màxim la proposta guanyadora, incloent-hi els colors, els elements, les formes o la tipografia de la lletra.

A partir d'ara, el logotip s'utilitzarà en els documents del Consell així com per identificar aquelles millores de la Parròquia que s'hagin fet a conseqüència de l'acció del Consell.

El Consell dels infants és l'òrgan de participació dels infants de la Parròquia i s'emmarca dins del la Iniciativa "Parròquies Amigues de la Infància" d'UNICEF.

Entrar a formar part d’aquesta iniciativa significa emprendre un camí continu de treball en favor del benestar dels nens, nenes i adolescents que viuen a Escaldes-Engordany.