Inici / Edictes / Redacció del projecte i direcció facultativa de l’obra d’un aparcament a l’av. Carlemany

Redacció del projecte i direcció facultativa de l’obra d’un aparcament a l’av. Carlemany

Edicte del 31-3-2021, pel que es modifiquen el termini i aspectes menors del concurs per la redacció del projecte i direcció facultativa de l’obra d’excavació, sosteniment i construcció d’un aparcament a l’av. Carlemany, 39


Vista la convocatòria d’un concurs públic per la contractació d’un equip professional per la redacció del projecte i direcció facultativa de l’obra d’excavació, sosteniment i construcció d’un aparcament a l’avinguda Carlemany, 39, publicada al Bopa núm. 31, de data 10 de març de 2021;

El Comú d’Escaldes-Engordany, per acord adoptat en la sessió de la Junta de Govern de data 31 de març de 2021, modifica els següents dos aspectes de la convocatòria:

1. Es modifiquen aspectes menors dels articles 2 i 13 del plec de clàusules administratives, que s’han reflectit al mateix plec.

2. El termini de presentació d’ofertes es prorroga fins al dia 6 de maig de 2021, a les 15:00 hores.

El plec de bases (amb les modificacions incloses) es pot descarregar gratuïtament des del web www.e-e.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Comú (Casa Comuna, planta baixa, tel. 890890).

En el cas de les persones que ja l’hagin descarregat o recollit anteriorment, les modificacions els seran comunicades individualment.


Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Escaldes-Engordany, Casa Comuna, 31 de març de 2021.

 

Podeu descarregar-vos el plec de bases en el següent enllaç:

Plec de bases