Inici / Cultura / Sant Jordi 2021

Sant Jordi 2021

HEM VISCUT EL SANT JORDI, UNA ALTRA VEGADA ALS CARRERS

La fira de Sant Jordi 2021 a Escaldes-Engordany va obrir les portes el passat divendres 23 d'abril a les 10:00 h del matí, allargat-se fins a les 20.00 h.

Tot seguit trobareu un recull de fotografies de la jornada i dels actes del Sant Jordi 2021 a Escaldes-Engordany.

Obertura de la fira amb espais de llibres, flors i artesania a la plaça de les pubilles, plaça de Lalín i Parc de la Mola.

Tallers per a infants de les escoles de la parròquia.
Tallers per a famílies: elaboració d’una rosa o d’un drac.
Taller demostratiu: una flor de vidre amb la tècnica de Tifanny.
Performance: dibuix corporal d’una rosa en directe amb Emma Regada.
Signatura de llibres amb escriptors del país.
Espectacle infantil “El petit Dalí i el camí cap als somnis” a càrrec de la Cia. Viu el teatre.
lliurament de premis del XXè concurs dels punts de llibre de Sant Jordi 2021.

Fins ara, exceptuant l'edició virtual del 2020, a Escaldes-Engordany la Fira de Sant Jordi se celebrava únicament a la Plaça Coprínceps. Aquest any amb la voluntat de diversificar espais, evitar aglomeracions i facilitar la circulació de la ciutadania s’ha optat, com a novetat destacada, per ubicar aquesta nova edició en tres diferents localitzacions: la plaça de les Pubilles, la plaça de Lalín i el Parc de la Mola.

A banda dels tradicionals espais de llibres i flors, entre les activitats que es van desenvolupar al llatg de la jornada es destaquen els tallers per a infants de les escoles de la parròquia situats al Parc de la Mola, la performance de dibuix corporal d’una rosa en directe amb Emma Regada, tabé al Parc de la Mola, a afegir diverses activitats al llarg del dia i l’espectacle infantil a la sala Prat del Roure.

Des del Comú d'Escaldes-Engordany celebrem poder haver dut a terme aquesta nova edició de la Fira de Sant Jordi de manera presencial i poder deixar enrere el format virtual imposat pel context de pandèmia de l'edició del 2020. Esperem i desitgem una edició 2022 plenament normalitzada i participativa.