Masterclass Defensa Personal Femenina

L'empoderament de la dona és un procés de conscienciació, d'aprenentatge i d'adquisició d'eines per la transformació social.

Busquem l'empoderament individual i col•lectiu: no serveix només amb produir canvis a la dimensió subjectiva i personal, sinó que és necessari produir a nivell col•lectiu, mitjançant la creació de xarxes i participació social.

Et presentem la Masterclass de Defensa Personal Femenina del programa "Empodera't" una activitat gratuïta, dirigida a totes les dones a partir de 14 anys, a càrrec del Xavier Herver Merino, President Federació Andorrana de Karate i director tècnic de la secció de Defensa Personal Femenina del Club Karate Fudo-Shin d'Escaldes- Engordany.

L'objectiu és afavorir l'autoestima i la confiança de la dona, aprendre eines per defensar-se d'una possible agressió, potenciant la seguretat física i emocional, a través de l'augment de la presa de consciència de l'espai, la postura, la comunicació verbal i no verbal.

L’activitat es realitzarà per parelles, per grup de convivència o afinitat. Al moment de fer la inscripció ens podràs dir amb qui vindràs. Si no tens parella t'assignarem una. Cada participant haurà de realitzar la seva inscripció de forma individualitzada.

Per realitzar la inscripció caldrà que envieu el següent document a mmaestre@e-e.ad 

Podràs inscriure't del 20 de maig al 4 de juny, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé, trucant al 890 890 (extensió 554) de dilluns a dijous 8.30 a 13:00h i de 14.00 a 17:00h i divendres de 8:30 h a 15:00 h.

Cal enviar el docu

Dimarts 8 de juny a les 20 h a la Sala del Prat del Roure.