Menú del 22 al 26 d'abril

Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h 

 

  PRIMERS PLATS SEGONS PLATS
Dilluns

- Amanida cèsar 

- Crema de bledes i pastanaga 

- Arròs caldós de peix 

- Pernilets de pollastre al forn amb verduretes 

- Truita de verdures 

Dimarts

- Amanida mixta amb fruits secs 

-Crema de bolets 

- Pasta al pesto 

- Salmó amb ceba i pebrot italià 

- Costella adobada amb carbassó a la planxa 

Dimecres

- Tomàquet, ceba tendra i olives 

- Crema de mongeta tendra

- Trinxat de col 

- Lluç a la marinera 

- Pollastre a la catalana 

Dijous

- Amanida de l'hort 

- Crema de carbassa i poma 

- Saltat de verdures 

- Llobarro a la planxa amb patata panadera 

- Lasanya amb carn picada d'Andorra 

Divendres

- Amanida de colors 

- Crema de verdures 

- Cigrons amb espinacs 

- Llenguado a la provençal amb verdures 

- Peus de porc guisats 

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè. 

Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.