Menú del 1 al 5 d'abril
Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h
PRIMERS PLATS | SEGONS PLATS | |
Dilluns | FESTIU | FESTIU |
Dimarts |
- Amanida amb tomàquet, olives i ceba tendra - Crema de pèsols - Pasta a la carbonara |
- Lluç al forn amb pastanaga i porros - Cuixetes de pollastre rostides amb saltat de verdures |
Dimecres |
- Amanida variada - Crema de pastanaga - Bròquil amb mongetes |
- Salmó a la planxa amb herbes aromàtiques i carbassó - Llom rostit amb poma |
Dijous |
- Amanida de l'hort - Crema de carbassó - Paella vegetariana |
- Llobarro al forn amb salsa d'ametlles - Rodó de vedella d'Andorra amb xampinyons |
Divendres |
- Amanida amb fruits secs - Crema de porros - Patates farcides de verdures |
- Llenguado a l'aroma de cítrics - Graellada de carn |
Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.
El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè.
Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.