Menú del 1 al 5 d'abril

Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h 

 

  PRIMERS PLATS SEGONS PLATS
Dilluns FESTIU FESTIU
Dimarts

- Amanida amb tomàquet, olives i ceba tendra 

- Crema de pèsols 

- Pasta a la carbonara 

- Lluç al forn amb pastanaga i porros 

- Cuixetes de pollastre rostides amb saltat de verdures 

Dimecres

- Amanida variada 

- Crema de pastanaga 

- Bròquil amb mongetes 

- Salmó a la planxa amb herbes aromàtiques i carbassó 

- Llom rostit amb poma 

Dijous

- Amanida de l'hort 

- Crema de carbassó 

- Paella vegetariana 

- Llobarro al forn amb salsa d'ametlles 

- Rodó de vedella d'Andorra amb xampinyons 

Divendres

- Amanida amb fruits secs 

- Crema de porros 

- Patates farcides de verdures 

- Llenguado a l'aroma de cítrics 

- Graellada de carn 

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè. 

Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.