Inici / Gent Gran / Menú del 18 al 22 d'octubre

Menú del 18 al 22 d'octubre

 

Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h

 

  Primers plats Segons plats
Dilluns

- Amanida de l'hort 

- Crema de verdures 

- Faves amb pernil 

- Salmó al forn amb verdures 

- Pit de pollastre amb samfaina 

Dimarts

- Amanida catalana 

- Crema de carabassa

- Fideuà 

- Lluç amb salsa verda 

- Rostit de gall d'indi amb prunes 

Dimecres

- Amanida amb fruits secs 

- Crema de pèsols 

- Rissotto de bolets 

- Llenguado a la planxa amb carabassó a la planxa 

- Conill al forn amb pastanaga i ceba 

Dijous

- Amanida tropical 

- Crema de bròquil 

- Mongeta vermella estofada 

- Llobarro a la planxa amb tomàquet a la provençal 

- Vedella d'Andorra estofada amb salsa 

Divendres

- Amanida de poma 

- Sopa de peix 

- Pastís de verdures 

- Bacallà a l'andorrana 

- Mongeta amb botifarra 

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè. 

Important: Els menús per emportar s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació ja que han de sortir envasats des de la cuina central.