Menú del 15 al 19 d'abril

Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h 

 

  PRIMERS PLATS SEGONS PLATS
Dilluns

- Amanida amb poma 

- Crema de porros 

- Mongeta tendra amb patata 

- Salmó al forn amb xampinyons 

- Llibrets de pernil i formatge 

Dimarts

- Amanida mixta 

- Crema de coliflor 

- Pinya amb pernil 

- Lluç a la jardinera 

- Fideus a la cassola 

Dimecres

- Amanida mesclum amb crostons de pa

- Crema de naps i pastanaga 

- Faves estofades amb verdures 

- Llenguado a la planxa amb julivert i pastanagues 

- Pit de pollastre a la crema 

Dijous

- Amanida multicolor 

- Sopa de verdures 

- Arròs a la milanesa 

- Filet de peix al forn amb ceba i tomàquet 

- Mandonguilles de vedella d'Andorra amb salsa 

Divendres

- Amanida grega 

- Crema de carbassó 

- Verdures a la planxa 

- Llobarro al forn amb moniato i pebrot 

- Botifarra amb mongetes 

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè. 

Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.