Menú del 15 al 19 d'abril
Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h
PRIMERS PLATS | SEGONS PLATS | |
Dilluns |
- Amanida amb poma - Crema de porros - Mongeta tendra amb patata |
- Salmó al forn amb xampinyons - Llibrets de pernil i formatge |
Dimarts |
- Amanida mixta - Crema de coliflor - Pinya amb pernil |
- Lluç a la jardinera - Fideus a la cassola |
Dimecres |
- Amanida mesclum amb crostons de pa - Crema de naps i pastanaga - Faves estofades amb verdures |
- Llenguado a la planxa amb julivert i pastanagues - Pit de pollastre a la crema |
Dijous |
- Amanida multicolor - Sopa de verdures - Arròs a la milanesa |
- Filet de peix al forn amb ceba i tomàquet - Mandonguilles de vedella d'Andorra amb salsa |
Divendres |
- Amanida grega - Crema de carbassó - Verdures a la planxa |
- Llobarro al forn amb moniato i pebrot - Botifarra amb mongetes |
Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.
El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè.
Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.