Inici / Gent Gran / Menú del 22 al 26 de novembre

Menú del 22 al 26 de novembre

 

Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h

 

  Primers plats Segons plats
Dilluns

- Amanida catalana 

- Crema d'espinacs 

- Fideuada 

- Lluç a la planxa amb verdures al vapor 

- Llibrets de carbassó 

Dimarts

- Cabdells amb vinagreta i anxoves 

- Crema de llenties vermelles 

- Coliflor al graten

- Bacallà a l'andorrana 

- Rodó de gall d'indi amb prunes i moniato 

Dimecres

- Amanida amb tomàquet, advocat i olives 

- Sopa casolana 

- Mongeta tendra i patata

- Salmó al forn amb poma 

- Pollastre a la planxa amb saltat de verdures 

Dijous

- Amanida variada 

- Crema de carbassa 

- Cigrons guisats amb verdures 

- Orada al forn amb verdures 

- Hamburguesa de vedella d'Andorra amb samfaina 

Divendres

- Amanida amb poma i fruits secs 

- Crema de verdures 

- Carbassó farcit d'arròs i verdures 

- Llenguado a la planxa amb espàrrecs verds 

- Llom adobat amb pebrot escalivat 

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè. 

Important: Els menús per emportar s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació ja que han de sortir envasats des de la cuina central.