Menú del 22 al 26 d'abril
Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h
PRIMERS PLATS | SEGONS PLATS | |
Dilluns |
- Amanida cèsar - Crema de bledes i pastanaga - Arròs caldós de peix |
- Pernilets de pollastre al forn amb verduretes - Truita de verdures |
Dimarts |
- Amanida mixta amb fruits secs -Crema de bolets - Pasta al pesto |
- Salmó amb ceba i pebrot italià - Costella adobada amb carbassó a la planxa |
Dimecres |
- Tomàquet, ceba tendra i olives - Crema de mongeta tendra - Trinxat de col |
- Lluç a la marinera - Pollastre a la catalana |
Dijous |
- Amanida de l'hort - Crema de carbassa i poma - Saltat de verdures |
- Llobarro a la planxa amb patata panadera - Lasanya amb carn picada d'Andorra |
Divendres |
- Amanida de colors - Crema de verdures - Cigrons amb espinacs |
- Llenguado a la provençal amb verdures - Peus de porc guisats |
Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.
El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè.
Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.