Menú del 29 d'abril al 3 de maig

Telèfon 807 005 per comandes el dia d’abans fins les 13 h 

 

  PRIMERS PLATS SEGONS PLATS
Dilluns

- Amanida amb alvocat 

- Crema de carbassó i porros 

- Mongeta tendra saltada 

- Salmó a la mostassa

- Pastís de carn 

Dimarts

- Amanida mixta 

- Crema de bròquil 

- Llenties vegetarianes 

- Filet de peix al forn amb salsa verda i ceba 

- Pollastre rostit amb poma 

Dimecres FESTIU  FESTIU 
Dijous

- Amanida de tomàquet i formatge fresc 

- Crema de pastanaga 

- Pasta a la napolitana 

- Lluç al forn amb pebrot italià 

- Rostit de vedella d'Andorra amb minestrone

Divendres

- Amanida amb fruits secs 

- Crema de verdures 

- Arròs saltat amb verdures 

- Llenguado a la meniure 

- Llom adobat amb patates al forn 

Nota : Aquest menú està subjecte a canvis.  

 

El menú ofereix: un primer plat, segon, postres, aigua, pa i cafè. 

Important: Els menús s’hauran d’encomanar amb un dia d'antel·lació, abans de les 15h, ja que han de sortir des de la cuina central.