Inici / Edictes / Concurs públic per contractar un equip professional per la redacció del projecte i la direcció de l'obra d'instal·lació d'ascensors i l'adequació de l'entorn

Concurs públic per contractar un equip professional per la redacció del projecte i la direcció de l'obra d'instal·lació d'ascensors i l'adequació de l'entorn

 

Per acord adoptat en la sessió de la Junta de Govern de data 31 de maig de 2021, el Comú d'Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per contractar un equip professional per la redacció del projecte i la direcció de l'obra d'instal·lació d'ascensors i l'adequació de l'entorn, entre l'av. Fiter i Rossell i la ctra. dels Vilars.

 

El plec de bases per participar al concurs es pot descarregar gratuïtament des del web www.e-e.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Comú (casa comuna, planta baixa, tel. 890890).

 

Les ofertes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i lliurar al Servei de Tràmits.

 

El termini de presentació finalitzarà el dia 8 de juliol de 2021 a les 15:00 hores.

 

El posterior acte d'obertura de les propostes que s'hagin presentat, a celebrar en data per determinar i sobre el qual els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.

 

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

 

Escaldes-Engordany, casa comuna, 31 de maig de 2021.

 

Podeu descarregar-vos el plec de bases en el següent enllaç:

Plec de bases