Fes-te sentir!

Aprèn a comunicar-te de forma efectiva amb el teu entorn laboral i personal

Segur que has sentit mil cops allò de que tot comunica. I és veritat: què dius, què no dius i com ho dius pot jugar al teu favor, o tot el contrari. Et presentem el curs “Fes-te sentir”, a càrrec de l’Andrea Espiñeira, tècnica de comunicació amb més de 8 anys d’experiència amb institucions i empreses d’Andorra i d’Espanya.

En aquest curs aprendràs les tècniques de comunicació interpersonal bàsiques per comunicar-te de forma efectiva amb el teu entorn: et donarem eines perquè puguis calmar els nervis abans de parlar en públic, a exposar un problema de forma positiva, a respondre crítiques o a calmar els ànims en un entorn tens.

Cada cop som més conscients de la importància de la bona comunicació. Sabem que la seva qualitat determina les nostres relacions amb les persones, i que això repercuteix directament en tots els aspectes de la nostra vida.

Per això, sovint, patim per ser capaços de transmetre exactament allò que volem comunicar.

Totes hem rebut una trucada complicada, o hem hagut d’afrontar una situació tensa. En algun moment potser hem tingut nervis a la panxa abans de donar la nostra opinió en públic o d’exposar un projecte. Fins i tot, hem arribat a dubtar durant minuts que es fan eterns, sobre com escriure aquell correu electrònic perquè “no s’ho prenguin malament”.

A la feina, la comunicació interpersonal és clau per mantenir un clima laboral sa. Comunicar-se de manera efectiva amb els companys, els superiors i els clients és fonamental per evitar malentesos   que afecten la teva tranquil·litat.

 

  1. El primer pas per comunicar bé: desconstruir els nervis.
  2. La importància del focus.
  3. La triada de l’èxit: la naturalitat, el respecte i la positivitat.
  4. Com gestionar l’alerta, la tensió i el conflicte a la feina.
  5. El repte de la comunicació interpersonal en la “nova normalitat”.

 

Podràs inscriure't del 14 al 25 de juny, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé, directament al Departament d'Acció Social, de dilluns a dijous 8.00 h a 13:30 h i de 14.30 h a 16:30 h i divendres de 8:00 h a 15:00 h.

No oblidis enviar aquest document a cgarriga@e-e.ad 

Dimarts 29 de juny a les 20 h a la Llar de Jubilats.

Preu: 3 €