Inici / Esports / Tancament de les piscines per aturada tècnica

Tancament de les piscines per aturada tècnica

Les instal·lacions romandran tancades del dissabte 28 d'agost al diumenge 3 d'octubre. Durant aquest període de tancament els equips d'operaris duran a terme les accions preventives necessàries per mantenir les normes sanitàries aplicables a les piscines d'ús públic, així com tasques de manteniment millores i neteja.Des del Departament d'Esports s'ha establert acords amb diferents centres esportius comunals per tal d'oferir-vos un servei de piscina i gimnàs mentre duri aquesta aturada.

1. Centre Esportiu del Serradells:
tel: 730 090
Durant el temps d'aturada els clients que desitgin podran accedir al gimnàs del Centre pagant una mensualitat fixada per l'esmentat centre.

2. Centre Esportiu de Sant Julià
tel: 743 700
Els usuaris podran fer ús tant de la piscina com del gimnàs. La tarifa serà de 1.25€ una hora i mitja (sigui piscina o gimnàs) la forma de pagament serà mensual.

3. Centre Esportiu d'Encamp
tel: 732 700
Els usuaris podran gaudir del gimnàs, ja que la piscina es troba en aturada tècnica. La tarifa és 1.25€ per una hora i mitja (tant de piscina o gimnàs) i la forma de pagament serà mensual.

Si vols beneficiar-te d'aquestes col·laboracions, hauràs de passar per la piscina o bé per les oficines del Prat del Roure per actualitzar la teva fitxa. Per poder gaudir de les instal·lacions dels altres Centres Esportius has de trucar abans per tal de fer una reserva.