16a Edició grup de pares i mares adolescents

L'adolescència és l'etapa de transició entre la infància i l'edat adulta. Durant aquest període es produeix, en bona part, el desenvolupament físic i psicològic d'una persona. El cos experimenta canvis notables i el rol que l'adolescent exerceix en els seus cercles més pròxims (l'escola, la família, les amistats, etc.) també evoluciona.

Tot i ser una etapa complicada, la COVID-19 l'ha fet encara més difícil. Els adolescents han viscut la pandèmia en una etapa de la vida especialment sensible, convulsa i determinant per al seu desenvolupament; han experimentat com s'aturava i es transformava la seva vida social, acadèmica, familiar i de lleure, amb una gran incertesa respecte al seu futur.

Per això posem en marxa la 16a edició del grup de pares i mares d'adolescents. Un espai de conversa adreçat a famílies de fills d'entre 11 i 17 anys. Les sessions a càrrec de la psicòloga experta en l'àmbit de l'adolescència i la família, Assumpció Lluís, són totalment gratuïtes.

El grup té la finalitat de contribuir a donar eines als pares per gestionar situacions i reforçar la relació familiar per ajudar els fills a què passin per aquest emocionant procés de la manera més segura i saludable possible.

El dijous 30 de setembre comença la 16a edició d'aquest projecte, a les 20.30 h al vestibul del Prat del Roure. L'assistència és gratuïta, només has de fer la inscripció fins al 24 de setembre en aquest enllaç.