Torna el Petit Cap de Setmana!

Celebrem l'inici del curs escolar amb un cap de setmana on els més petits són els protagonistes! Un cap de setmana per compartir amb la família un ventall d'activitats, tallers i jocs entorn en tot allò que pot aportar la música.

Dissabte 11 de setembre
 
De 10.30 a 13.30h  – Tallers en família al Parc de la Mola
Activitats i manualitats per endinsar-se al món de la Música: fabricació d’instruments, endevinalles, retallables i trencaclosques musicals...Descobreix com els espais de Cultura d’Escaldes-Engordany ens ajuden a crear la nostra petita orquestra!
 
A les 11 h i a les 12 h  – Descobrint la música a càrrec de Força 4 a la Sala d’actes del  Comú (1a sessió de 3 a 6 anys i 2a sessió de 7 a 10 anys)

Saps que la música és un llenguatge universal? Et presentarem els tres elements essencials de la música: Ritme, harmonia i melodia!
 
11.30h – Taller La Nana i l’avi Papet a càrrec d’Anna Roig al Parc de la Mola. (Per famílies amb infants d’1 a 6 anys).
A través de la Nana i el seu avi compartirem tallers de música i moviment, aprendrem unes cançons molt especials i les acompanyarem d'activitats engrescadores!
 
De 16.30 a 18.30h – Tallers en família al Parc de la Mola
Activitats i manualitats per endinsar-se al món de la Música: fabricació d’instruments, endevinalles, retallables i trencaclosques musicals...
 
17h – Espectacle La Nana i l’avi Papet a càrrec d’Anna Roig a la Sala d’actes del Comú (Per famílies amb infants d’1 a 6 anys).

Un conte musical per a tota la família. Dos personatges en són els protagonistes: la Nana i el seu avi. Amb ells podrem compartir situacions del dia a dia i, de mica en mica, anirem ampliant la banda sonora de les nostres vides.
 
19h – Concert Futur-Oh! a càrrec de Lali Begood a l’espai “Sabors d’estiu” (Aparcament de l’església)
Sense complexes ni tabús, amb lletres que toquen vivències i valors compartits per pares, mares, fills... la Lali va teixint un diàleg que esborra la barrera entre escenari i públic.
 
Diumenge 12 de setembre
Als exteriors del Prat del Roure
 
A les  11h  – Tallers  en  família:  
Percussió corporal a càrrec de Santi Serratosa (Per famílies amb infants a partir de 6 anys)
El ritme i la percussió són el mitjà per expressar-te, experimentar, crear…i, sobretot, divertir-te en família!!
 
Pirinejant a càrrec del Duet Daura
Un viatge imaginari pels diferents pobles del Pirineu. A cada poble ballarem una dansa, aprendrem una cançó tradicional fins arribar al nostre destí: Escaldes-Engordany!! Què passarà llavors?
 
A les 12h – Vermutet i concert a càrrec del Cor Rock d’Andorra
Nosaltres posem l’aperitiu i vosaltres, si voleu, porteu l’estovalla i el pícnic.

A partir de les 13.30h – Pícnic electrònic!
                                         
 
Aforaments limitats. Reserves al 802255 o bé a  centreart@e-e.ad