Espectacles Familiars

 Aquesta programació s’ha creat tenint en compte criteris de qualitat dels espectacles seleccionats així com la transmissió de valors tals com la solidaritat o la protecció del medi ambient. Els espectacles que presenten diverses disciplines artístiques com el teatre o la dansa, s’ofereixen de manera gratuïta en un afany de fer accessible la cultura a totes les famílies.

El primer espectacle familiar "Alma" tindrà lloc dissabte 23 d'octubre a càrrec de la ballarina andorrana, Rosa Ma Herrador. La protagonista aborda la invasió del plàstic a la nostra societat. Juntament amb la companyia LaMonto, reflexiona sobre la «plastificació» de l’ésser humà i l'oblit progressiu del valor de mirar i donar-nos el temps necessari per sentir i observar al nostre voltant. 

El següent espectacle serà “Mil bocins de terra seca” el dissabte 13 de novembre. Al lloc on viuen les protagonistes, la terra és tan seca que no hi neix ni un bri d’herba. Una a una, compten les gotes de l’única aixeta d’on surt aigua. Un espectacle que parla de la sequera a càrrec de la companyia Zipit Company.

El darrer dels espectacles és el “Conte de Nadal”, molt adient amb les dates on s’oferirà l’espectacle, dissabte 18 de desembre, tot i que el seu protagonista és un avar que odia particularment el Nadal. Ebenezer Scrooge no suporta l’alegria amb la qual els seus conciutadans viuen aquestes festes, ni les persones que pels carrers van cantant nadales. Però la seva vida donarà un tomb la nit de Nadal amb la visita de tres esperits: passat, present i futur. Un espectacle musical familiar emotiu i nadalenc, en una adaptació del clàssic de Charles Dickens, a càrrec de Sim Salabim teatre.

Tots els espectacles són gratuïts i es fara a la Sala Prat del Roure a les 17h.

Les places són limitades i les reserves es poden efectuar a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany, c. Santa Anna s/n, tel. 890 881 i oficinaturisme@e-e.ad.