Exposició Pecats Capitals - Mercè Ciaurriz

El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany acull des del dijous 28 d'octubre fins al dilluns 22 de novembre l'exposició "Pecats Capitals" de l'artista andorrana Mercè Ciaurriz.

Una mostra dedicada als set pecats capitals on l’artista andorrana, a través de la pintura, proposa una reflexió entorn de la vigència actual d’aquest codi religiós. Ciarruz, reflexa una realitat marcada per interessos, ansietats i frustracions individuals. Una visió fruit de les consideracions personals de l’artista sobre els mals que afecten el nostre món. La mostra recull 22 quadres que materialitzen el consum excessiu, la sobreexplotació dels recursos naturals, la violència de gènere o la corrupció portant l’espectador a una experiència impactant i alhora reflexiva.

En el marc de la mostra, "Pecats Capitals", s'han organitzat activitats entorn de l'exposició per a escolars, particulars i grups:

  • Dimarts 9 de novembre a les 19.30h i a les 21h: Visita nocturna
  • Dissabte 20 de novembre a les 17h: Taller de tinta xinesa a càrrec de l’artista Mercè Ciaurriz al CAEE. Activitat recomanada a partir de 16 anys. Preu: 5€
  • Dilluns 22 de novembre a les 20h: Lletres CAPITALS. Lectura a càrrec d’escriptors i escriptores del país presentant les peces literàries creades ex profeso sobre els 7 pecats capitals: Dúnia Ambatlle, Eva Arasa, Txema Díaz-Torrent, David Gálvez, Manel Gibert, Alexandra Grebennikova, Ludmilla Lacueva.
  • Visites guiades per particulars i grups. 

Activitats gratuïtes  amb places limitades, reserves al tel.: 80 22 55 o centreart@e-e.ad

Horaris de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30h i de 15 a 19h

Entrada gratuïta  

CAEE, Av. Carlemany, 30

AD700 Escaldes-Engordany

Tel.: 802255

centreart@e-e.ad