Activitats a Engolasters

Les parròquies d'Escaldes-Engordany i Encamp juntament amb FEDA Cultura uneixen esforços en la programació d’activitats per als mesos de juliol i agost a Engolasters. Un seguit de propostes que tenen per objectiu donar valor al paisatge de muntanya, que tant agrada als turistes que visiten el Principat i que a la vegada anima a la gent del país a gaudir-ne. A més a més, aquest any la zona compta amb l'exposició de les obres de la 4a Biennal Andorra L'Andart sota el lema "Què passaria si ens haguéssim de confinar a la muntanya?" amb activitats especials programades pel Comú per aquest esdeveniment.

Pel que fa a l'oferta de lleure basada en l'esport i el senderisme, els comuns han posat a disposició del públic un servei de lloguer de bicicletes, disponible tant de la banda d'Encamp com d'Escaldes-Engordany. També circuits d'orientació per Engolasters i el Madriu, rutes d'escalada, circuits de BTT, circuits d'aventura o tir amb arc, així com la possibilitat de jugar a un joc d'aventures al voltant del llac!

Per facilitar l'arribada de tothom a Engolasters el Comú d'Escaldes-Engordany ha engegat el Bus a la Demanda, que podreu utilitzar per desplaçar-vos per la parròquia lliurement.