Campanya per garantir la qualitat de les aigües

El Comú d'Escaldes-Engordany ha impulsat la campanya 'No llencis res, aquí comença el mar', que té per objectiu conscienciar la ciutadania sobre l'impacte que té llençar certs productes als embornals. La consellera de Medi Ambient, Cèlia Vendrell, va destacar que “els petits gestos” tenen un gran impacte sobre la qualitat de les aigües.

És per això que és necessari que no s’aboqui l'aigua del cubell als embornals ni que tampoc s’hi llencin les burilles, entre d'altres, ja que aquests elements acaben als rius i dels rius als mars. Per recordar-ho, el Comú ha pintat diferents espècies que viuen al mar prop dels embornals.

Vendrell ha destacat que aquesta és la primera vegada que el Comú d'Escaldes-Engordany se suma a la commemoració del Dia mundial de l'aigua que l'ONU celebra des de fa 29 anys. La consellera de Medi Ambient ha manifestat que ja l'any passat ho haguessin volgut celebrar però que la crisi de la Covid-19 ho va impedir. Amb l’acció es vol recordar que "l'aigua és un bé molt preuat i un recurs que cal protegir".