Inici / Joventut / Programació Nadal jove mogut 2021

Programació Nadal jove mogut 2021

Aquestes vacances de Nadal 2021 s’han programat una ventall d’activitats adreçades al públic jove.

La primera activitat es realitzarà el 23 de desembre amb un taller d’iniciació Skate Park al circuit del Parc del Roure. És una bona oportunitat perquè tots aquells/es joves puguin practicar i conèixer aquest esport i puguin fer un primer contacte.

El dia 27 de desembre a partir de les 16h, gran Torneig mixte de Futbol sala a les instal·lacions del pavelló Prat Gran. Una activitat esportiva per viure en primera persona el treball en equip i els bons hàbits saludables.

El 29 de desembre, si t’agrada  viure les emocions, tens bones habilitats i destreses, doncs no et pots perdre la sortida al 360º extreme d'Andorra la Vella.

I per aquells/es que els agrada el món de videojocs, el 4 de gener anem a fer jocs de realitat virtual. L’activitat va adreçada a joves entre 12- 29 anys i ofereix  diferents jocs basats en ambients foscos i perillosos en espais oberts on les lleis de la física es tornen bojos.

Totes les activitats tindran un preu de 5€ excepte el Torneig mixte de futbol sala que és gratuït.

Cal fer l'inscripció a l'espai Jovent dos dies abans de l'activitat.

Trobareu informació més detallada al 890 882 o bé al 639 443 i a les xarxes socials oficials del Comú d’Escaldes-Engordany.