Fiter i Rossell es reobre al trànsit

Aquest dimecres s'ha reobert al trànsit rodat l'avinguda Fiter i Rossell, una via que ha estat tancada els darrers mesos a causa de les obres de construcció de la xarxa separativa d'aigües pluvials i residuals, la instal·lació de la xarxa de calor de FEDA i el posterior pavimentat i embelliment.

L'obertura es fa de forma parcial per permetre el pas de vehicles i recuperar al més ràpid possible la dinàmica habitual de la zona. Així doncs, encara es faran treballs per finalitzar l'obra, especialment a la banda esquerra en sentit descendent de l'avinguda.

Al mateix temps, s'ha habilitat tot el carrer per a zona comercial de 15 minuts d'estacionament i s'han previst zones de càrrega i descàrrega i també dues zones d'estacionament de motos.

Els veïns de la zona recuperen, així, l'accés als aparcaments dels edificis i els comerços ja poden disposar de les zones d'estacionament comercial per a clients i de les de càrrega i descàrrega per a proveïdors i repartidors.

A més, a la part més alta del carrer (a l'alçada dels col·legis) les famílies disposaran d'una zona d'estacionament on poden deixar els infants a l'entrada i sortida de l'escola.

Des de mitjans de setembre fins ara s’ha executat una rasa d'uns 200 metres al llarg de l’avinguda en la qual s’hi han instal·lat tots els tubs d'Ecoterm (la xarxa de calor), FEDA i la xarxa separativa. A més, s'ha construït i acabat la nova voravia i s’ha col·locat enllumenat des de l'hospital fins a les escales del Falgueró. Així mateix s’ha continuat amb la col·locació de la vorada i la rigola fins al número 27 de l'avinguda Fiter i Rossell (costat dret) i des del carrer Manel Cerqueda i Escaler fins al número 4 (costat esquerre). A hores d’ara, el nou enllumenat ja funciona des de l’hospital fins al número 25. Durant aquests tres mesos també s’ha asfaltat amb capa intermèdia la calçada per permetre la circulació dels vehicles i s'han pintat provisionalment dos passos de vianants, les zones de càrrega i descarrega, i una zona de 15 minuts perquè els comerços puguin treballar amb total comoditat durant aquestes festes de Nadal.