Recollida de voluminosos i estris vells

Conscients del context de crisi climàtica en què ens trobem, el Comú d'Escaldes-Engordany s'ha fixat com a objectiu reduir l’impacte ambiental en totes les accions que porta a terme al mateix temps que es millora el servei a la ciutadania. Una de les mesures impulsades en aquest marc és la reorganització del sistema de recollida de voluminosos i estris vells de grans dimensions de la llar. 

 

A més, la reorganització del servei permetrà:

  1. Facilitar la retirada d'estris vells i voluminosos (grans electrodomèstics, mobles i estris vells en general) que provenen de l'ús domèstic.

  2. Millorar la qualitat i la imatge de la via pública. D'aquesta manera contribuïm a mantenir la parròquia endreçada evitant l'acumulació de mobles i voluminosos al carrer.

  3. Servei més sostenible, tenint en compte que s'optimitzaran els desplaçaments per la recollida

 

Què són els voluminosos i estris vells de grans dimensions?

Tots els voluminosos que provenen de l'ús domèstic que no es poden transportar a causa de les seves dimensions (grans electrodomèstics, mobles i estris vells en general).

 

On puc deixar els estris vells/voluminosos?

  1. Deixalleria d'Ensucaranes: de dilluns a divendres de 8 a 13h i de 15 a 18h

  2. Deixalleria del Fener: de dilluns a diumenge de 7 a 19h

  3. Recollida porta a porta: Baixa els teus voluminosos i estris vells de grans dimensions davant de casa el diumenge, dimarts i dijous, entre les 20h i les 22h. Tingues cura dels vianants i no els deixis al mig del pas ni tampoc envaeixis la carretera. Es demana no dipositar al carrer els estris vells en dies que són vigília de festiu. El servei no estarà operatiu i els residus quedaran per recollir. Per utilitzar aquest servei cal sol·licitar-lo abans per WhatsApp al 622 645 o per telèfon al 890 865.

  4.  Quins voluminosos puc dipositar en el servei porta a porta? Tots els voluminosos d'ús domèstic que siguin de grans dimensions (electrodomèstics, mobles i estris vells de grans dimensions)

 

És important que:

No deixis a la via pública material com electrodomèstics de petites dimensions, joguines, roba, medicaments, productes químics o material d'obres, entre altres. Els pots portar a la deixalleria.

Diposita els estris vells i voluminosos els dies i horaris establerts.

No dipositis al carrer els estris vells en dies que són vigília de festiu. El servei no estarà operatiu i, per tant, caldrà esperar el proper dia de recollida.

 

Descarrega't el PDF AQUÍ