Taller de Cosmètica Natural 2a edició

Torna la segona edició del taller de Cosmètica Natural que cada vegada més va guanyant popularitat! Són moltes les persones que sovint opten per una conscienciació amb el Medi Ambient i  incorporen la cosmètica natural a les seves rutines de bellesa. Un dels principals objectius de la cosmètica Natural es la millora de l'envelliment de la pell, no produeix reaccions al·lèrgiques i és respectuós amb el Medi Ambient.

 

Sobre aquest taller de cosmètica natural

Vols aprendre a fer un xampú sòlid de coco o una crema corporal d'avena i oli d'alvocat? La Cyrille Ferrandis t'ensenyarà com!

El taller consta d'una petita part teòrica on descobriràs les propietat i les utilitats de la matèries primes. Pel que fa ala part pràctica et facilitarem tot el material necessari per realitzar els productes.

 

Inscriu-te !

Del 10 al 17 de març, fent clic en aquest ENLLAÇ o bé, directament al Departament d'Acció Social, de dilluns a dijous 8 a 13:30 h i de 14.30 a 16:30 h i divendres de 8 a 15 h. Totes les persones que van quedar-se en llista d'espera per a la primera edició, tindran preferència per inscriure's

 

No oblidis enviar aquest document a cgarriga@e-e.ad

Dimarts 22 de març a les 20 h a la Llar de Jubilats.

Preu: 5 €

Degut a les mesures sanitàries serà necessari portar el certificat vacunació de la COVID.