Acollida d'una etapa del Tour Auto

El Comú d'Escaldes-Engordany destinarà 35.000 euros a acollir una etapa de la 31a edició del Tour Auto, un dels ral·lis més prestigiosos del món. Aquest és el compromís que la corporació ha adoptat amb Andorra Turisme, que de la seva part hi farà una aportació de 50.000 euros. L'acord tancat entre les dues parts també preveu la cessió gratuïta per part del Comú de la sala Prat del Roure per celebrar-hi un sopar per a un màxim de 1.000 participants; suport del Servei de Circulació; la reserva d'espais publicitaris; i la cessió del carrer dels Veedors perquè els vehicles que participen en l'esdeveniment hi puguin estar exposats durant el sopar de gal·la dels participants al Prat del Roure.

Per la seva banda, Andorra Turisme es compromet a afavorir que una part dels participants al ral·li facin estada als establiments hotelers de la parròquia i a garantir que els cotxes estaran exposats al carrer dels Veedors per tal de proveir a la parròquia d'un atractiu addicional.

L'acord de col·laboració entre el Comú d'Escaldes-Engordany i Andorra Turisme per a aquest esdeveniment vol donar resposta a la necessitat d'assegurar el màxim nivell de coordinació entre els actors que intervenen en la cadena de valor d'Andorra com a destí turístic tenint en compte l'actual competència entre les destinacions i productes internacionals. Tot això per afavorir un sector estratègic per a l'economia andorrana com és el turisme.