Menú de maig de l'Escola Bressol
|
DILLUNS |
DIMARTS |
DIMECRES |
DIJOUS |
DIVENDRES |
|
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
Dinar |
Consomé Truita de patata i carabassó amb amanida de tomàquet Fruita |
Brou vegetal Mandonguilles a la jardinera Iogurt |
Amanida de tomàquet i daus de formatge fresc Paella del bebè
Fruita |
Liquat de verdures Pollastre a la cassola i sèmola de blat
Fruita |
Amanida de pastanaga ratllada Llenties estofades amb arròs i verduretes
Iogurt |
Berenar |
Iogurt amb fruita i cereals sense sucre |
Pa amb tomàquet i pernil salat Daus de pera |
Creps de pernil dolç Rodanxes de plàtan |
Pa amb tomàquet i formatge Daus de poma |
Macedònia de fruites i bastonets d’orenga casolans |
|
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
Dinar |
Consomé Gall dindi a la planxa amb minestra de verdures
Fruita |
Puré de pèsols Ous remenats amb pernil dolç i formatge
Fruita |
Brou vegetal Estofat de conill i pasta
Iogurt |
Amanida de pastanaga, olives i poma Lluç amb patates i porros
Fruita |
Consomé Fricandó de vedella amb arròs blanc
Formatge batut |
Berenar |
Pa amb tomàquet i formatge Rodanxes de plàtan |
Batut de fruites sense sucre i bastonets de pa |
Compota de poma amb canyella i cereals sense sucre |
Pancakes de plàtan i llet |
Pa amb tomàquet i pernil dolç Daus de pera |
|
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
Dinar |
Amanida d’enciam i olives Pollastre al forn amb moniato
Fruita
|
Brou vegetal Macarrons a la bolonyesa
Iogurt |
Sopa Estofat de xai amb verduretes
Fruita |
Amanida de pastanaga i remolatxa ratllada Truita a la francesa i arròs a la cubana
Formatge batut |
Brou de peix Brandada de bacallà
Fruita |
Berenar |
Coca de poma i llet |
Pa amb tomàquet i gall dindi Daus de pera |
Llet amb cereals sense sucre |
Pa amb xocolata Rodanxes de plàtan |
Creps de pernil dolç Delícies de meló |
|
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
Dinar |
Amanida d’enciam, tomàquet i alvocat Gall dindi a la planxa i pasta amb formatge i mantega
Iogurt |
Crema de cigrons Quiche Loraine
Iogurt |
Sopa Filet de lluç arrebossat i amanida d’enciam, tomàquet i alvocat
Fruita |
Liquat de verdures Conill a la cassola
Formatge batut |
Amanida de tomàquet Pasta a la crema amb carn picada de vedella
Fruita |
Berenar |
Macedònia de fruites naturals i galetes casolanes |
Pa amb tomàquet i formatge Rodanxes de plàtan |
Iogurt amb fruita i cereals sense sucre |
Pa amb tomàquet i pernil salat Daus de poma |
Llet amb cereals sense sucre |
|
30 |
31 |
|
|
|
Dinar |
Brou vegetal Truita de patata i tomàquet amanit
Fruita |
Amanida de pastanaga i olives Lasanya
Iogurt |
|
|
|
Berenar |
Pancakes de plàtan i llet |
Pa amb tomàquet i gall dindi Daus de síndria |
|
|
|
Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ.